page-header

Műköröm

MŰKÖRÖM ÉPÍTÉS, DÍSZÍTÉS, GÉL LAKKOZÁS KÉZRE LÁBRA, ESKÜVŐI  ÉS ALKALMI KÖRMÖK

 

 

FONTOS!!!!!!!!!!

Rendkívül fontos számunkra mindenki biztonsága,így nálunk a maszk viselése minden esetben kötelező. Továbbá kérünk Titeket, hogy kísérő nélkül érkezzetek. Ez alól kivétel az idős vendégek kísérete a pedikűr kezelésre.

Fokozottan ügyelünk a higiéniára, így a kézfertőtlenítés és/ vagy a fertőtlenítős kézmosás kötelező! Mind a ketten oltva vagyunk, légtisztító berendezéssel és elválasztó plexivel rendelkezünk, ezzel óvva mindenki biztonságát.
Köszönjük a megértést!

 

  • Dolgozom zselével, gél lakkal, move  és poly géllel. 
  • Esküvői díszítések, festések, beépített technikák.
  • Felületi díszítések porcelánnal, akrilfestéssel, színes zselés festéssel, transzferfóliás díszítésekkel és egyéb más gyönyörű díszítések.
  • Több száz  színből választhatsz gél lakkot vagy beépített díszítéseket.

Extra hosszú  és porcelán körmöket 2020-tól már nem vállalok!

100%-ig minőségi munkával és minőségi anyagokkal várunk minden kedves hölgyet.

Időpontot hétköznapokra 8-19 órai kezdéssel tudsz kérni. Munkaidőn túl és vasárnap a normál ár 100%ért dolgozom, az állami ünnepnapokon minden esetben zárva vagyunk.

Lemondási feltételek

Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ezért nem tud eljönni a lefoglalt időpontra. Ilyenkor kérünk, 2-3 nappal előre jelezd, hogy mi történt. Egyéb esetben kötbért számolunk fel, melynek összege 24 órán belüli lemondásnál 50%, lemondás nélküli nem megjelenésnél 100% a bejelentkezett köröm árából számolva. Amennyiben valaki kétszer egymás után nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, és nem is értesít minket, hogy nem tud eljönni, őt sajnos nem tudjuk többet elvállalni.

Szalonunkban kifejezetten figyelünk a higiéniára, ezért kérjük, ha betegnek érzed magad (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedéseket észleled magadon), egyeztessünk új időpontot! Ahogy mi is figyelünk arra, hogy te ne kaphass el semmit a szalonban, kérjük, segíts nekünk abban, hogy te sem fertőzöl meg senkit.