Meridián arcreflexológiai arcmasszázs

                                                                        

 

                                                  Meridián arcreflexológiai masszázs

 
Egy egyedülálló és rendkívül hatásos módszer, arckezelés guasha módszerrel. Stimuláljuk az arcon levő akupunktúrás pontokat, a masszázs során felhasznált olaj segítségével serkentjük és energetizáljuk a pontokhoz kapcsolódó szerveket. Csökkenti a ráncokat, hatással van a pigmentációra. A guasha technikának köszönhetően kívül- belül ragyogást érhetünk el.

A kezelés hatására kialakul a testi-lelki egyensúly, harmónia, így beindul a gyógyulási folyamat. A testben áramló energia-blokkok feloldására, a szervezet természetes védekező és öngyógyító képességének beindítására, erősítésére összpontosít.

Jótékony hatása visszaadja az életerőt és feloldja a blokkokat, javul a bőr állapota,megszünteti a folyadékpangást, eltávolítja a méreganyagokat. 

Célja az energetikai egyensúly elérése, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének beindítása. A Guasha célja is az, hogy a bőr vérellátását felpezsdítse, és a feszült, fájó részeken segítsen. De ezúttal egy érdekes eszközzel, mégpedig különbözőre formált, bivalyszarvból készült fésűkkel.

                                                                           

A kínai eredetű GUA SHA kezelés a legmodernebb eljárásokkal kombinálva a cellulit elleni harcban is hatásosan működik.
Az ezt követő, gyógynövény olajjal végzett kimondottan kellemes GUA SHA kezelés serkenti a meridiánokat.

Mi az a GUA SHA?

A Guasha Kína egyik legősibb természetes gyógymódja, mely a nyugati világban sajnos alig ismert. Egy speciális kaparóeszközzel, a bőr felületére felvitt titkos recept alapján készülő gyógynövényolajat a meridiánok mentén jellegzetes kaparó mozdulatokkal a bőrbe masszírozzuk. Ezt követően a betegség távozik a szervezetből.

Gua Shat úgy is lehet fordítani, hogy „minden rossz kikaparása”. Az egyik reflexológiai módszere a kínai orvoslásnak. A gua sha egy bivalyszarvból készült kínai lapocska, szerves része a kínai masszázsnak. A meridiánok stimulálásán keresztül élénkíti a sejtanyagcsere folyamatokat, javítja a bomlástermékek elszállítását, fokozza a sejtek biokémiai aktivitását, segíti a sejtek oxigénellátását, és fokozza a bőr hatóanyag felvételét.

A gyógynövény olaj és a szisztematikus mozdulatokkal megvalósított mechanikai ingerlés együttes hatására a meridiánokban az energia ellátás fokozódik, a pangások megszűnnek. A különleges gyógynövény olajnak köszönhetően erőteljes méregtelenítési folyamatok indulnak be, melyek tehermentesítik a szerveket és az egész szervezetet. A módszer egyszerű és biztonságos, hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, hiszen napjainkig fennmaradt.

A kezelés időtartalma kb. 1 óra    Ára:5.500Ft

Bejelentkezés: 06 30 332 96 96 Kata