Hajhosszabbítás

Szép hosszú haj akár fél óra alatt!!!!

Hagyományos hajfelvarrás, mikrogyűrűs hajfelvarrás,Szilikonos mikrogyűrű, hüvelyes, keratinos hőillesztés.

Kizárólag kristály keratinnal dolgozom. Gyantás és egyéb rossz minőségű anyagokkal való hőillesztést nem vállalok, és a leszedését sem!

Hogy könnyebb legyen a választás mind a három technikának leírom az előnyeit és a hátrányait. Bár mind a három módszer nagyon kíméletes, de mindenki eldöntheti számára melyik a szimpatikusabb.

Szilikonos mikrogyűrű:

Egy kis szilikonbetétes gyűrű amibe belefogatom a tincset és fogó segítségével összenyomom. Teljesen fájdalommentes és kíméletes megoldás mivel nem éri sem hő , sem oldószer a saját hajat. Leszedése ugyanúgy fogóval történik. Fém allergiás hölgyeknek is ajánlott. Vékony szálú, gyenge , ritka hajra is ajánlom, mert nem roncsolja.

Felrakási idő kb. 2 -2 és fél óra

Leszedési idő kb 2 óra.

Hüvelyes technika :

Hasonló a szilikongyűrűéhez, csak ez egy 1 cm -es kis hüvely. Kinézetre hasonló a keratinos hőillesztéshez, de ennél a technikánál sem éri sem hő sem oldószer a hajat. időben ugyanannyi mint a gyűrűs.

Keratinos hőillesztés:

kristálykeratinnal történik ami hő segítségével illesztünk a hajunkhoz. Nagyon kíméletes. megoldás annak ellenére hogy hő éri a hajunkat. Előnye: szinte teljesen észrevehetetlen, hátránya: a leszedés időigényes. Leszedése oldószerrel történik. Én vékonyabb ,gyengébb hajra nem ajánlom. Sok helyen felteszik mondván hogy nem árt a hajnak….akkor még nem is, de leszedésnél okozhat némi kárt. ne felejtsük el hogy egy gyengébb haj jobban tépődik. Ajánlom annak akinek normál sűrűségű a haja vagy annál erősebb.

Felrakási idő 1,5 -2 óra

Leszedési idő 1-3 óra. Ez függ a tincsek mennyiségétől.

Ennél a technikánál mindenképp újra kell keratinozni a tincseket mivel az oldószer oldja a tincseken lévő keratint is. Ez időt vesz igénybe ezért másnap harmadnap kerül a haj vissza. Van aki azonnal vissza rakja. Ez nem a legjobb megoldás. Egyrészt 7-8 óra is lehet másrészt leszedés után a ragacsot el kell távolítani hajmosással,és szépen kifésülni belőle. Az újrakeratinozás miatt a haj mindig rövidül egy cm. kb.

Hajfelvarrás:

Vékony fonatra van a tresszelt haj rávarrva. A legkíméletesebb technika. Nem éri hőhatás, viszonylag gyors a felrakása és a leszedése.

Hajak ápolása

jó minőségű póthaj (európai, orosz haj) szakszerű kezelés, ápolás mellett 1,5 -2évig tartja meg minőségét, nedvességtartalmát. A világos, szőkített hajak ennél rövidebb ideig hordhatóak hamarabb kiszáradnak, eltöredeznek a hajvégek.

A póthaj levágott, élettelen humán haj, amely így már nem kapja meg a hajhagymákon keresztül a táplálást. Ebből következik, hogy ápolása kizárólag kívülről lehetséges. A póthajunknak – ugyanúgy mint a saját hajunknak – legnagyobb problémája a kiszáradás lehet, így a rendszeres balzsamozás, és pakolás elengedhetetlen. Ajánlom még a szilikonos olajokat, proteines, keratinos samponokat.

Néhány samponban olyan összetevők vannak, amik oldják a keratinos hőillesztést (pld. alkohol, gyümölcssav). Nézzük meg a sampon összetevőit vásárlás előtt ! A hajat mindig hátrahajtott fejjel mossuk, ujjainkkal kifésülő mozdulatokkal, ne dörzsölve, kócolva. A haj kibontását speciális hajkefével mosás előtt, száraz állapotban végezzük. Mosás után törölközővel nyomkodva (nem dörzsölve) a hajat, távolítsuk el a felesleges vízmennyiséget. A hajszálak nedves állapotban a legsérülékenyebbek, ezért ilyenkor ne fésüljük. Mosás után ajánlatos 20-30 percre alaposan bebalzsamozni, olyan termékkel, ami proteint tartalmaz.

A haj szárításakor, ha lehet kerüljük el a hajszárítót, ha muszáj használni, akkor csak langyosan. Szárítás előtt hagyjuk kipárologni egy részét a víznek ! Tilos alkohol és gyümölcssav tartalmú kondicionálót használni. Ne szárítsuk forró levegővel a hajat a gyors elintézés érdekében. Lehetőleg hagyjuk megszáradni a hajat magától, ez a legjobb, amit tehetünk vele. Szárítás után alapos, gyengéd kifésülés ajánlott. Tépkedni tilos. A hajnak különösen jót tesznek a különféle olajak. Használjunk minél több speciális ápolószert váltakozva, és foglalkozzunk a hajunkkal naponta legalább 2×15 percet. Az ápolószerek közül kizárólag a proteines termékeket szabad használni, a gyümölcssavast, alkohol tartalmút nem ajánljuk.

Éjszakára nagyon fontos kifésülni a hajat. Alvási szokásaink is befolyásolják a reggelre kialakult hajszerkezetet. Nem ajánlott nedves hajjal lefeküdni. Éjszakára mindenképpen ajánlatos lazán összefonni, vagy lófarokba összefogni a hajat, de sohasem “befőttes” gumival, hanem valamilyen rugalmas állagú, de szövet burkolatú termékkel. Strandon, uszodában, tengerben, és fürdésnél óvjuk a hajat a sós víztől és a klórtól, mivel ezek nagyon erősen károsítják a saját és a póthaj szerkezetét. A sós tengervíz hamar szárazzá és töredezetté teszi a póthajat ezért még akkor sem ajánljuk az ezzel való érintkezést, ha utána azonnal kiöblítjük.

Haj kiválasztása: Először is szükség van egy ingyenes személyes konzultációra. Látatlanban nehéz megállapítani kinek milyen hosszú, milyen mennyiségű és színű hajra lesz szüksége. Egy fejre kb 100 gramm 100-130 tincs jön ki belőle kb. Persze van akinek több van akinek kevesebb kell. Egy nagyon sűrű hajhoz lehet 200 tincs is kell. Ezért mindenképp jó ha találkozunk előtte.

Az árak haj nélkül értendők!

Hajfelvarrás: 3500Ft/sor

Leszedése: 600Ft/sor

Mikrogyűrűs felvarrás: 4500Ft/sor

Leszedése: 750Ft/sor

Hőillesztés: 180Ft/tincs

100 gramm 25.000 Ft

Mikrogyűrűs tincses illesztés: 200Ft/tincs

Leszedés: 0-100 gramm 10.000Ft

Leszedés: 100-200 gramm 20.000Ft

Tincsezés:60Ft/ tincs

06-30-332-96-96