Dr. Wiener aromaterápiás fogyasztó testfáslizás

Dr. Wiener fáslis testtekercselés

Testkarcsúsító kezelés ezúttal másképp, négyszeres hatékonysággal! 

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.

A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr.Dolensky urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki.

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul.

A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A Wiener fáslizási módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal olvadnak le lerakodott makacs zsírpárnák. A nyomófásli, az aromaterápia és sok folyadék bevitel hatására a nyirokrendszeren keresztül távoznak a salakanyagok és a mobilizált zsírsejtek.

Kezelés menete:

A kezelendő testrészt bemasszírozzuk a megfelelő fogyasztó, feszesítő aromaolajokkal, majd egy speciális tonikkal átitatott fáslival térdtől alsó bordaívig szorosan betekerjük a vendéget. Ezt követően történik a fáslizás melyben 45-60 percet pihen a kozmetikai ágyon, betakarva. Majd befejező krémet masszírozunk a problémás terültre (térdtől-bordaívig),

Kezelés időtartalma 60 perc,

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok! Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Kinél alkalmazható a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak). Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kitűnő eredmény érhető el mindenkinek, aki fogyni vagy méregteleníteni szeretne. Megszabadulna narancsbőrétől, bőrét szépíteni, feszesíteni, striáit (terhességi csíkjait) halványítani szeretné.

Hetente: 2x-3x ajánlott, 10-12 alkalmas kúraként minimum (DIÉTÁT, SOK FOLYADÉKOT javaslunk mellé).

A kezelés előtt 3-4 órával már nem javasolt semmit sem enni, mert a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakódott zsírtartalékot égeti el, hanem a frissen bevitt kalóriákat. Célszerű legalább napi 2,5 liter folyadékot fogyasztani, mert ez elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja lebontani a tárolt zsírokat. A kezelés után 3-5 órán keresztül nem lehet fürdeni,hogy  a hatóanyagok tökéletesen beszívódjanak.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mivel a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, mikor használatát mégsem javasoljuk. Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén,

-diabetesz I,

-keringési- légzési- és szívproblémák esetén,

-terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt,

-lázas állapotban,

-intenzív allergiás reakciók esetén,

-daganatos betegségek esetén

-ismeretlen eredetű bőrproblémák esetén.

Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

 Kezelés ára:

1 alkalom 8.000 Ft

Bérlet: 5 alkalom  35.000 Ft

Bérlet: 10alkalom 60.000 Ft

Bérlet: 12 alkalom 68.000Ft