Aromaterápiás Masszázsok

                                                                                  AROMATERÁPIÁS RELAXÁCIÓS MASSZÁZS

Ez az olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül. Az olaj bemasszírozásával értékes tápanyagok jutnak a bőrbe. A masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek.illóolajokat és a kezelési  módot.

A kezelés során,  növényi eredetű bázisolajokban oldott finom és 100%-os tisztaságú illóolajokat használunk. Az illóolajok azon túl, hogy erősítik a szervezet fizikai egészségi állapotát, képesek javítani a pszichét is. A masszázs során használt illóolajok az idegrendszerre gyakorolt hatáson keresztül a lelki állapotunkra és az érzelmeinkre is kedvező hatással vannak

Masszázs után ne zuhanyozzunk 4-5 órán keresztül, mert az olaj körülbelül 45-60 %-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána.

HOGYAN SEGÍTHET NEKED?

-Ha ingerlékeny vagy,  görcsös, stresszes  állapotban vagy
-Allergiás vagy légzőszervi gondokkal küzdesz és nem látod az okát
-Depresszió, szorongás jellemez és nehezen, nyugtalanul alszol
-Nem jó a közérzeted, de nincs konkrét panaszod
-Emésztéseddel, gyomroddal problémáid akadnak

Ha a fenti mondatok bármelyike igaz Rád, érdemes kipróbálnod az aromaterápiát!